Amatørene utvider: fra to til tre (en periode)

Dette er Dalma:)
Dette er Dalma:)

Vi har fått låne ei lita tispe fra Ingvild & co. Lett slede er lånt fra Line. Nå mangler bare snøen:)

Dalma, som hunden heter, er to år- full av energi og utrolig smart. Litt lita, men arbeidsviljen har jo mye å si. Hun har vært her siden forrige helg, og begynner etterhvert å finne roen. (Siden vi bor i boligfelt må vi ha stille hunder, så det har vært spennende..og er det fortsatt… men det ser ut til at Coco og Nala påvirker Dalma, og ikke omvendt). Siden snøen forsvant forrige helg har det ikke vært noe trening (bare gå turer), så er spent på å se hvordan det blir å kjøre trespann. 🙂 Og  så blir det snørekjøring med 2+1 om begge de tobeinte skal ut samtidig.

Et skritt nærmere drømmen…?

3 replies on “Amatørene utvider: fra to til tre (en periode)”

  1. Ja, egentlig ikke rart hun klaget litt. Helt nytt sted, nye folk og nye hunder. Men det går bedre nå.

Comments are closed.