Tur med spark!

ifartaVi har kjøpt plastmeier til sparken! Kjempefint å trene hundene med spark, moro er det også.  Med brodder på beina får man bremset, men bratte nedoverbakker blir litt spennende….

Klikk på linken under for å se video av Runar og hundene i farta:)

sparketur

10 replies on “Tur med spark!”

 1. Hei Tone og Runar og de to små.
  Har ikke fått sett videon enda men ville benytte sjangsen til å ønske dere GOD JUL og GODT NYTTÅR! Kos dere masse. Snakkes på nyåret.
  mvh
  Line
  Kennel Huskyville

 2. Halloien og TAKK for at jeg fikk komme på besøk 🙂 endelig har broddondten under foten sluppet taket hihi 🙂 Nå har je ginternett hjemme igjen!!!

 3. Hei! Kom over nettsiden din heeeelt tilfeldig. Kult å se fleres om bruker spark med plastmeier! Har (forløpig) bare en sib.husky (..men her mases om fler…) Et lite tips: Du kan montere på “scooter-matte” til brems- helt ideelt i bratte bakker etc, så slipper du ta livet av brodder og sko 🙂 Mvh, Maja 🙂

 4. Kult å se at dere har funne frem til scooter-mattene 🙂 vi hadde nemlig aldri så lite “research” selv dengang for å få fatt på de, men fant til slutt på Harestua seleverksted. Har hver vår spark nå ;”småen”; dvs schæfergutt på 15 mndr er enda mest opptatt av å herje med søstra når de skal trekke tospann, he he.. Ellers er vel enste minus at en fort blir forbikjørt når det kommer et spann susende med ca 45 huskyer.. ..så her har vært mye masing fra min bedre halvdel om utviding av flokken. (..han mener jo at det ikke gjør store forskjellen med én S.H til da en schæfer jo stort sett bråker mer enn ti S.H tilsammen.. 🙂

  Veldig artig å se hvordan andre driver friluftsliv og trening med hund – særlig S.H da! (Er desverre ingen S.H klubb her vi bor) Kjempefin rase, så rolig og så snill – og sååå kosete – og samtidig så arbeidsvillig. 🙂
  PS: Ser under her at de også sliter med innbilt sv.skap etter løpetid..har det samme gående her nå….stakar…hver enste gang…

Comments are closed.