Norsk siberian husky klubbs høstsamling

I helgen (3-5.10) har vi vært på NSHKs høstsamling. Vi stuet bilen full av hunder og bagasje, surret på syklene og kjørte avgårde fredag etter jobb.

Lørdag morgen våknet vi opp til et snødekket landskap. Trøste og bære! Her er man på barmarkssamling, og folk skal kjøre vogn og sykkel, og så er det en cm snø!! Heldigvis smelta snøen nokså raskt, så veiene ble farbare. Runar og jeg startet med hver vår hund i sykkelklassen, jeg med Coco og Runar med Nala. Ettersom ingen av oss har deltatt på noe sånt før var vi jo litt spente på hvordan det skulle gå. Det gikk jo bra. Og moro var det:)

Tone og Coco på høstsamlingRunar og Nala

Jeg var deretter med som “dødvekt” da Line kjørte 10-spann. Line er et eksempel på hva som skjer når man blir bitt av basillen for alvor. (“jeg skal bare ha fire hunder” sa Line for noen år siden…). Så det er bare å passe seg…

Tone på master trail
Fikk låne en trehjulsvogn (Master trail), og satte Nala og Coco foran. Kjørte en liten runde med dem, begge jobba bra. Det var kjempemoro! En sånn liten sak skulle man hatt!!! Og kanskje en hund til.. hehe

På kvelden var det et spennende foredrag om fangstliv på Svalbard. Og selvfølgelig skravling om hund.

Line Løw
Alt i alt- en hyggelig helg:o) Huskyfolk er trivelige folk.

4 replies on “Norsk siberian husky klubbs høstsamling”

  1. Helt enig! Kjempefin helg! Hyggelige mennesker, hyggelige hunder, hyggelig samvær osv osv. Helt herlig. Bra bilder… Og ikke minst kult at dere debuterte som løpskjørere! Nå er det bare å trimme hundene og smøre skiene og dere er klare til Vintersamlingen 🙂
    Line

Comments are closed.