Hunedfri helg (nesten)

Kathrine og GaiaTok meg fri torsdag og fredag, og reiste til Grong for å besøke Kathrine, en venninne fra studietiden i Ås. Runar og hundene hadde dermed huset for seg selv i Hakadal.

Det var hyggelig å treffe Kathrine igjen, en helg med mye skravling og latter:) Flott natur i Grong, både skog og fjell innen rekkevidde. Og mange fine grusveier som det hadde vært perfekt å trene hund på..

Tone på hestVi var ute med hest både fredag og lørdag, fredag hadde jeg en dansk sportsponny (den likte meg ikke, og jeg likte ikke den- så det var en litt slitsom tur, men morsomt likevel) og lørdag hadde jeg en nordlandshest (mye bedre!). De lærde ser raskt at sitsen min ikke akkurat er perfekt- hehe:)

Helt hundefri helg ble det ikke – Kathrine har en blandingshund (doberman/husky) med mye liv i. Den ser skummel ut (dobermanaktig med blå øyne), snakker mye (doberman…) – men er ikke det spor farlig:) Kathrine får likevel gå i fred når hun går med den hunden.. 🙂

Gaia

2 replies on “Hunedfri helg (nesten)”

Comments are closed.