Sipiri vurderes omplassert

Sipiri er en snart tre år gammel hannhund. Han jobber godt og har gode bevegelser.

Sipiri er usikker på andre hunder, noe som gir en del utfordringer her. Vi trener i et av landets mest brukt løypenett, og har ganske mange passeringer og head on møter. Passeringer av spann og turgåere går fint, men Sipiri synes head on-møter er skummelt, og løser det på en dårlig måte – med å gå ut etter spann. Vi har trent og han har blitt bedre, men det er fortsatt et stort stressmoment for både ham og oss. Vi tror derfor at han får det bedre som turhund eller i et spann med erfaren og dedikert eier som vil bruke tid på å trene ham mer. Sipiri er en morsom og sjarmerende hund, og den rette eieren vil få en super trekkhund og turkamerat. Sipiri er stor og sterk, og vil kunne bli en fin kløv og pulk-hund. Han har god pels.

Han er glad i folk og vennlig mot både voksne og barn.

Sipiri er stilt ut (Ex.JK), og har 2 x 1.premie fra trekkhundprøve.

Sipiri omplasseres kun hvis vi finner et godt hjem  Vi ønsker å holde kontakten med evt ny eier.

Comments are closed.

Post Navigation