Vi håper på valper!

Noen ganger må man bare ta den sjansen man får. Vi har lenge ønsket oss valper etter Irri, men hun har aldri løpt på passende tidspunkt. Det gjorde hun ikke i år heller, men nå er det absolutt siste sjans… Forhåpentligvis må vi klare oss uten Irri i spannet i vinter 🙂

Den utvalgte heter Ivan (Jaw Dropping Ivan; Trahimus Niklas X Piperbakkens Alntitak Stjerne). Han er en godt bygget hund, med godt gemytt. Han går i led, og har gått noen løp i mellomdistanse og sprint. Han er utstilt med excellent. Øyelyst og gonioskopert fri.

Irri (NTCH Kefeus Iridium; FI TCH JOH-08 Icemile`s Iknek x Taiga Quest Crow) er vår hovedleder. Hun leder spannet forbi det vi måtte møte. Irri er rask, beveger seg bra, spiser godt og har gode poter. Irri er en tvers igennom grei hund, som går overens med alle hunder. Hun er valptetante hos oss og tar godt vare på nykommere i flokken. Irri har gått løp i mellomdistanse og sprint, og er utstilt med excellent og CK. Irri er øyelyst fri, gonioskopert med noe trange vinkler (men ingen fare for glaukom). Denne parringen er dermed i tråd med autoriserte øyelyseres anbefalinger mtp øyne.

Vi håper med dette å få frem godt bygde valper med godt gemytt og godt arbeidshode, som vil egne seg for hundekjørere og aktive folk. Men først må det bli valper da 

Foto Ellen Willoch

Comments are closed.

Post Navigation