Nye medlemmer av flokken

Piperbakkengjengen har fått tre nye medlemmer i høst.

Zuma og Cali er fra kullet mellom Piperbakkens Alnitak Ceti og Snørokks Bock, som jo er det nærmeste vi kan komme “egenprodusert” kull uten å være oppdrettere selv. Det er Cecilie og Eirin H. Isaksen som er oppdrettere av kullet, og vi må jo si at det er tydelig at disse valpene har hatt en bra oppvekst hos familien.

Sipiri er fra kullet mellom Snørokks Bock og SeUCH Se(polar)Ch Ylajarvis SM Greenhart. Han kommer fra Malin Sundin. Også han en trygg og flott fyr. Han har vokst opp på stor gård, og er godt sosialisert på både folk og dyr.

 

Tre valper på en gang- er ikke det mye jobb?

Det korte og enkle svaret er JO! Spesielt når de er fra to ulike kull, og det er ca 5 uker mellom dem. Det har vi forsåvidt gjort før, med Mir og Zima, og lovte oss da at det skulle vi aldri gjøre igjen. Tydeligvis hadde vi litt dårlig hukommelse. Evt selektiv. Siden de er såpass forskjellig i alder går de bare sammen under tilsyn. Sipiri deler ellers gård med Irri og Bock.  Men trekløveret leker og løper rundt i hagen sammen når vi er der sammen med dem.