Er det en gris eller er det en hund vi har ?

Jeg gir meg ende over (nesten)- hva slags dyr er det egentlig vi har stående i hundegården? Det ligner vel en hund, men atferden ligner vel mer gris krysset med muldvarp? Man kan tydelig se forskjell mellom våre to hunder- den delen av hundegården Nala står er fin (inntakt med gress), med noen små hull. Nala er fin og ren i pelsen. Cocos del derimot, består av hull, hull og hull. Og disse fylles med vann og blir gjørme. Oppi der vil Coco ligge. Resultatet er en hund som i grunn ser helt gul/brun/gråfarget ut.. (Hun er litt skitten, den hunden din… sier folk). Nå som kulda setter inn er det vel ikke lurt å vaske henne, men jeg kan ikke dy meg- og spyler av det værste (uten såpe) innimellom. Så er hun ren i hvertfall i.. en times tid:) Jaja, hun ser i hvertfall fornøyd ut når jordspruten står.

Når vi bosetter oss et sted for lengre periode (les: kjøper eget) blir det hundegård med pukk og subbus! Og kanskje en litt renere hund?

3 Thoughts on “Er det en gris eller er det en hund vi har ?

  1. Marianne on 28. oktober 2008 at 15.56 said:

    Ha Ha!:) Fine hundene!

  2. Ha ha ha. Morsomme hundene 🙂

    Jeg foreslår 50/50 med heller og subbus… Det fungerer godt hos meg. Sisu er også en gravehund, men hun ser alltid ren ut. Men månelandskap er det alltid i den hundegården hun er i…

  3. Takk for tipset:)

Post Navigation